top of page

Härliga skinn från Sveriges äldsta lantras

Berika ditt hem med ett snyggt, mjukt och skönt skinn från Hågadalen!

Ett skinn är så mycket mer än en trendig inredningsdetalj som varar livet ut. Den inbjudande känslan den ger till ett rum eller den värmande och ombonande egenskap den har ger den så många användningsområden.

Därför har vi ett brett sortiment av skinn som passar allas budget. Varför inte ett mindre kortklippt lammskinn i barnvagnen eller till ditt skapande. Eller en unik och lyxig oklippt baggfäll att ha på golvet eller i din favoritstol. 

Det finns liv i det gråa som gutefårens skinn bär med sig. Varje skinn är på ett sätt unikt i dess varierande utseende och struktur. Därför är du alltid välkommen att besöka vår gårdsbutik för att titta, känna och välja ut någonting som känns perfekt och snyggt för just dig och dina behov.

Titta på våra skinn i vår webbshop

Du kan titta närmare på och läsa om varje skinn samt information om skötselanvisning, leverans och returrätt genom att klicka på bilderna nedan. All betalning sker vid leverans/upphämtning av ditt skinn från Hågadalen.

Eventuella fraktkostnader för försändelser utanför Uppsala tillkommer.

Vi har inga produkter att visa här just nu.

handla

Visste du att...

Ull är ett fantastiskt naturmaterial. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig. Men de speciella egenskaperna slutar inte där. Ull låter till exempel inte smuts tränga in i fibrerna utan håller smutsen på ytan, vilket gör fårskinn och yllekläder väldigt lätta att sköta.

 

Oftast behöver du bara borsta och vädra dem i frisk luft för att hålla dem rena. Syret i luften gör att ullen renar sig själv, den lösgör smutspartiklarna som faller till marken – och plagget känns fräscht igen.

Välkommen att besöka oss.

När passar det dig?

Vi hjälper dig på plats välja ut ett skinn som passar dina behov. Du kan naturligtvis också ställa frågor om våra skinn i kontaktformuläret nedan så svarar vi så snart vi kan.

Meddelandet togs emot.

Lammskinn kontakt
bottom of page